RockStation

VIDEJÓ FULLEXTRA! Killswitch Engage, Madder Mortem, Bloodbath, Europe

2009. június 10. - sunthatneversets

Mivel egyszerre mindjárt négy videót fogunk bemutatni, ezért rovatunk most full extrás, sőt ez már bónuszolt. 

A norvég Madder Mortem atmoszférikus, progresszív metálban utazik, élükön egy tenyeres talpas háziasszony kinézetű énekessel, akinek mondjuk jó hangja van. Nemrég jelent meg a zenekar ötödik lemeze Eight Ways címmel, melyről az Armour című dalhoz készült korrekt zenekari klip egy kis számítógépes grafikával felvértezve. A dal maga olyan, mint egy filmzene, aláfestésnek elmegy. 


A svéd halálhörgő brigád a Bloodbath is új lemezzel jelentkezik The Fathomless Mastery címmel, melyről a Hades Rising című nótához készült vérkenegetős, bestiális klip. A gyomorszagú hörgések mellett az énekes Entombed pólója viszi a prímet. 


A Killswitch Engage azonos címre hallgató nagylemeze június 30.-án jelenik meg. A Starting Over című nóta a csapatra abszolút jellemző, de mintha a tök átlagos kategóriájába tartozna. A videóban a zenekari performansz mellett Mátrix-os lassított felvételeket láthatunk.

UPDATE 2009.06.23.:
A Killswitch Engage MySpace oldalán egy héttel a hivatalos megjelenés előtt már hallgatható a csapat nevével azonos címre keresztelt, vagy ha úgy tetszik cím nélküli album. 


A bónuszt a végére hagytuk. Tegye fel a kezét, aki tudta, hogy a Europe még létezik? Nos én tudtam, de aki nem és azt várja a Last Look At Eden című dal legyen a következő The Final Countdown az ne várja. Epikus dal a műfaj összes zenei kliséjével és a klip is ezzel harmonizál.
 

 


 


 


 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr171176641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum