RockStation

Powerground menedzsment : hírhegyek (K3, Sick-Room, Watch My Dying)

2009. augusztus 05. - sunthatneversets

K3

Megjelent az instrumentális zenét játszó K3 trió Garden Of Death című legújabb nagylemeze. Az új album, valamint az előző Under A Spell CD (vendég: Jordan Rudess Dream Theater) már rendelhető a K3 weboldaláról és bele is hallgathatsz a II című dalba a K3 MySpace oldalán. A Powerground webshopból is meglehet rendelni a cédét, 2200 Ft-ért vagy akciósan bézból sapesszel együtt 3000 Ft-ért. 
 

 


Sick-Room

Sziasztok, ne haragudjatok, hogy eddig nem adtunk jelet magunkról. Készülünk az új lemezre, csináljuk a nótákat, előre nem akarom beharangozni, csak annyit, hogy nem fogtok csalódni, hej!

A lemezt a Hunnia Records-al fogjuk rögzíteni és szintén az ő közreműködésükkel az EMI fogja terjeszteni nemzetközi szinten. Persze majd klip is lesz meg minden, de erről majd később.

Augusztusban sok helyen találkozhattok velünk. Többek között  augusztus 7.-én Szigetváron majd 19.-én Kaposváron, a Városligetben.

Augusztus végén, 28.-án a Pogo Center-ben megüljük a 8. szülinapunkat a Sustain és az Evening of Life zenekarok társaságában. Természetesen mindenkit betegesen várunk egy atomberúgásra! 

Nézzétek meg a Sick-Room MySpace oldalunkat


Sick-Room koncertek:

2009. augusztus 7. - Szigetvár
2009. augusztus 19. - Kaposvár, Városliget
2009. augusztus 28. - Kaposvár, Pogó


Watch My Dying

42. WMD-Days

Egyetlen rendes Watch My Dying rajongó se csináljon magának programot augusztus 7-8.-ra, ugyanis WMD-Days-re fog jönni. A 3 megrendezett és 38 kihagyott D-Days után itt a 42. Teljesen irreális gondolat, hogy ezt a fesztivált megrendezzük 41-szer, és utána nagy ünneplés közepette a 42-et. Ha így nézed, teljesen logikus döntés, hogy már most megrendezzük a 42-et, és nem piszmogunk azzal a tök fölösleges maradék harminccal.

Persze felmerülhet a kérdés, hogy akkor hányadik lesz a következő 4., 5. esetleg 43.? Nos ez egy másik történet, mert az idei így szól:

Egy csomó koncert, WMD hagymásbab mint mindig a bérleteseknek, tehetségkutató, mert tavaly jól sikerült. Megjegyzem, lehet még jelentkezni, és meg is éri, mert pl nem egy tavalyi versenyzőt idén fellépőként üdvözölhettek a D-days-en...meg amúgy is, jó buli, meg jók a nyeremények (Rock-Port vásárlási utalvány, Hangszerarzenál/Rebel Hangszer egyszeri endorseri engedmény, Cyanide  Sound Studio az első három helyezett sávjait demónak megkeveri).


Idén megtartjuk a tavaly, eső által elmosott focibajnokságot is. És most már az sem érdekes, ha esik. Röviden, lesz két zenész, egy újságíró (csaknem a teljes heavymetal.hu stáb képviselteti magát a rendezvényen) és három rajongói csapat, amelyeket egymásnak eresztünk. A 4-5 fős csapatokba jelentkezni a helyszínen lehet. Ha minden jól megy , koncertek után lesz "mit hallgatsz most live party", azaz mindenki hozhat valamilyen kedvenc muzsikát cd-n, vagy mp3-ban és lejátsszuk. Nem baj, ha nem metal. Sőt lehet akármi, hisz ebben a rovatban pont az a szép, hogy mindenféle zenét megismerhetsz olyanoktól, akik egyébként WMD-t is hallgatnak. Nem utolsósorban itt lesz a Moebius klip premierje, csak nektek. Ez egyébként animációs film. Punnyadásképpen pedig megnézünk valami jó Bud Spencer mozit.. vagy mást. Stb, stb, ja és a családias hangulat megtartásának érdekében, lelimitáltuk a belépők számát 242-re, de ez nem igaz, csak reklámfogás..

Jómagunk, egyébként készülünk néhány olyan nótával, is, amit máshol nem nagyon szoktunk játszani. És persze eszünk, iszunk, alszunk, beszélgetünk, meg minden. 

Az első nap főbandája a Cadaveres lesz, akik a két nagylemezzel a hátuk mögött az egyik legrutinosabb koncertbanda hírében állnak és nem mellesleg bejárták már a fél kontinenst. Az ő koncertjük után debütál a Bloodiest projekt, akik Terrorizer, Napalm Death hatású grindcore-t nyomnak és olyan elismert horror képregény hősök tudhatók a soraik között, mint Frostdemon, Loco Emperador, Garra Gigante és Sargento Garcia. A Slytract a magyar death metal új reménysége, akiknek Explanation:Unknown debütalbumuk osztrák kiadónál jelent meg, és mellékesen az énekes/gitáros Melegh Gábor Svédországba jártában, meghívást kapott arra, hogy bulizzon példaképével, Peter Tagtrennel. A Nasmith a magyar metal underground egyik nagy jövő előtt álló a bandája. Zenéjük a Killswitch Engage féle dallamos metalcore, a Black Label Society sörmetal és az Eighteen Visions féle aréna rock keveréke. A Holy Shit! Esztergom legújabb punk'n roll üdvöskéje, már évek óta sikerrel kapirgálnak a kis magyar underground szemétdombon, Győrtől Nyíregyházáig. A felvidéki, gótikus metalban utazó Neurasthania a tavaly tehetségkutató harmadik helyezettje. Második nap a szintén tavaly megmérettetett Cryptic Remains következik. A technikás death metalban utazó csapat a jövő meglepetésbandája lehet. A mentális pajszerrel harcoló Dózer.hu tavaly már járt nálunk és sikeresen bomlasztotta elménket smartcore-jával. Az MWS a pilisi kistérség legkeményebb zenekara, de mellesleg a legkiválóbban ők játsszák hazánkban az SOD, MOD, Municipal Waste féle crossovert. Az Angelus első albuma, a Halhatatlantalanítás tavasszal mart az arcunkba, és a lányok (na meg Kolos bácsi) azóta rengeteg kritikai elismerést gyűjtöttek be. Kegyetlen aprítás várható a koncertjükön. A Watch My Dying zárja a kétnapos mókát a szokásosan hosszú családias koncerttel.

Szóval kedves WMD fanok mondjátok le az augusztus 7-8.-i családi programokat, sőt hozzátok el a családot. Mi is visszük! És gyertek el Csolnokra a 42. WMD-Days-re.

 

Program:

1. nap, augusztus 7. péntek  

12:00  Kapunyitás
15:00  Tehetségkutató  első nap
17:30  Neurasthenia
18:20  Holy Shit
19:20  Nasmith
20.20  Slytract
21:20  Cadaveres
22:30  Bloodiest 

2. nap, augusztus 8.

11:00 Hagymásbabfőzés
11:00 Foci
14:00  Tehetségkutató második zenekar
17:00  Cryptic Remains
17:40  Tehetségkutató  eredményhirdetés
18:00  Dózer.hu
19:00  MWS
20:00  Angelus
21:00  WMD  

További infók: Watch My Dying WMD Days
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr891289544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum