RockStation

Ektomorf - EP, fesztivál-dömping, új lemez

2010. június 08. - sunthatneversets

Egy különleges EP-vel kedveskedik június 21-én rajongóinak a Farkas Zotya vezette Ektomorf. Megjelenik ugyanis egy The Gypsy Way címre keresztelt EP, melyre három tétel kerül fel, egy Alice In Chains feldolgozás (We Die Young), egy Johnny Cash feldolgozás (Rusty Cage), valamint egy magyar nyelvű dal, a Ne add fel.

Az idei nyarat a csapat fesztiválozással tölti, többek között ott lesznek a With Full Force-on és a Wackenen Németországban, de játszanak majd cseh, osztrák, dán és ukrán fesztiválokon is, no meg Hegyalján július 16-án.

Pihenni viszont nem lesz sok idő: az Ektomorf még augusztusban nekilát felvenni a következő albumot. A lemezt a dániai Antfarmban rögzítik majd augusztus 1 és 18 között, és az anyag várhatóan december közepén lát majd napvilágot Redemption címmel.

www.ektomorf.com

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr62064788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum