RockStation

Cadaveres - November 27-én boltokban a Mindstream

2010. november 24. - sunthatneversets

November végén jelenik meg a Cadaveres harmadik albuma, Mindstream címmel. A CD 10 dalt tartalmaz, amelyek megírásában az egész zenekar segédkezett, a szövegeket pedig Bölcsföldi Zoltán, a csapat frontembere írta. A lemez Varga Zoltán irányítása alatt egy új helyen, a SuperSize Stúdióban nyerte el végleges formáját. A Mindstream letisztult, dalközpontú, mondhatni már szinte slágeres album, amely koncertképességét tekintve közel áll a Cadaveres első anyagához, a Soul Of A New Breedhez.

A Mindstreamet élőben - a megjelenés napján - november 27-én hallhatja először a nagyközönség, amikor hazai pályán, a székesfehérvári Fezen Klubban mutatja be a korongot a banda. A koncerten az Idoru, a Grenma, az A Losing Season, a Greedy Fly és az Animid Effect fogják szolgáltatni a körítést.
 
A budapesti lemezbemutató koncertre december 4-én kerül sor, a Dürer Kertben ingyen tekinthető meg a Cadaveres, két másik lemezbemutató csapat - Social Free Face és Turn Of Mind - társaságában.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr792469522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum