RockStation

Dalpremierek: Rose Funeral, Oh, Sleeper!, Textures és bónuszba egy Burning The Masses demo!

2011. augusztus 04. - Benyo.

 I.

Megérkezett az első dal a szeptember 27-én megjelenő, Gates of Punishment című Rose Funeral nagylemezről. A Beyond the Entombed-et a tovább után lehet letesztelni.

II.

Szintén szeptember 27-én jelenik meg a keresztény Oh, Sleeper! harmadik nagylemez is, Children of Fire címmel, melyről az Endseekers című tétel meg is hallgatható.

III.

A Nuclear Blast gondozásában, szintén szeptember 27-én lát majd napvilágot a Textures legújabb, Dualism címet viselő nagylemeze, melyről a Singularity című tétel le is tesztelhető.

IV.

Végül pedig a Burning The Masses legénysége is új dallal jelentkezett, igaz még csak demo verzióban. A Fatal Fixation az előreláthatólag jövőre megjelenő következő sorlemezen kap majd helyet, és egy lájkot követően már meg is hallgatható a zenekar Facebook oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr633125536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum