RockStation

Visszatért a Dying Wish

2011. augusztus 15. - sunthatneversets

A zenekar jelentkezett örömteli hírekkel:

Majd négy év telt el, hogy érdemben hallattunk volna magunkról! Balázs kiválása utáni énekes keresgélés nem járt sikerrel és egy idő után valahogy ellaposodott a dolog! A tagság szétszóródott a saját dolgaival és más formációkkal foglalta le magát. Már régen itt motoszkált bennünk, de idén, tavasz vége környékén jöttek össze úgy a dolgok, hogy újra összetrombitáljuk a bandát!

A 2007-es felállás csak dobos poszton változott, Moldoványi Jani sajnos nem tudta vállalni egyéb elfoglaltságai miatt a közös zenélést! „Fáj a szívem, a Dying Wish életem nagy mérföldköve volt, meghatározó pont, aminek rengeteget köszönhetek. Sajnálom, hogy nem vehetek részt az újrakezdésben, de olyan elfoglaltságaim vannak, amik 100%-os figyelmet és jelenlétet kívánnak. Több zenekarban is játszom, helyettesítek, tanítok, ami szabadidőm marad, azt pedig igyekszem a feleségemmel és a családommal tölteni. Ezúton is szeretnék sok sikert, kitartást kívánni a barátaimnak!”

Mi is ugyanezeket kívánjuk Janinak! Szerencsére hamar találtunk egy rendkívül lelkes és tehetséges ütőst, aki nem más, mint a karcagi Decadence dobosa, Kocsis Krisztián! Ő nem idegen a bandában, ugyanis 2007 nyarán Nagycsalomján már kisegített bennünket egy koncert erejéig!

Tehát a 2011-es DW tagság:
Kocsis Krisztián - dob, Papp Lajos - gitár, vokál, Dömötör Balázs - ének, Ács Sándor - gitár, Papp Sándor - bass. Szóval, így állunk most, nyomjuk ezerrel a próbákat, ősztől pedig találkozunk a koncerteken!!! Addig is az aktuális híreinket folyamatosan és napra készen a Facebook oldalunkon böngészhetitek!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr663153381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum