RockStation

Friss hírek az ötödik Tool albumról

2013. október 27. - KoaX

Tool-Band-Picture.jpgHallottunk már annyi nyilatkozatot az ötödik TOOL album kapcsán. Danny Carey visszatért ugye a Volto-zásból, és reméli, hogy még idén befejezik a stúdiós munkálatokat. Maynard szerint 2014 szeptemberében már megfog jelenni az album. A hivatalos honlapon pedig a következő bejegyzést olvashatjátok, ha tovább hajtotok!

"Néhány hete meglátogattam a zenekart a próbateremben, hogy kapjak valami ötletet, és lássam, hogyan mennek a kreatív, zene írói folyamatok. Nos, boldog vagyok! Látom, hogy haladnak a srácok, és szépen rendezgetik ezt az epikus darabot, amiből az új album fog megszületni. 

Adam javasolta, hogy mindenki üljön le és hallgassa meg az eddig felvett anyagokat, az instrumentális részeket, és győződjünk meg róla, hogy valóban jó-e, valóban tetszik-e nekünk, amit hallunk.Így is tettünk, és tényleg tud ötleteket adni ez a zene (közben le is járt a parkoló órám...) Ahogy láttam Danny, Adam, és Justin arcán a mosolyt, úgy éreztem elégedettek voltak azzal, amit hallottak. Még csiszolgattak egy picit a dalokon, és készen álltak, hogy Maynard alkosson rájuk valamit.

Egy kis parázsvita után megkérdeztem Danny-t, hogy képes lesz-e az egyik számot úgy játszani, ahogy a felvételen van, erre azt a választ kaptam, hogy csak mosolygott, és az arcát a kezeibe temette. Ezt mindenki értelmezze úgy, ahogy neki jó. Ami a dalt illeti sok megfejtése lesz, ahogy ez már a TOOL-tól megszokható. Összetett ütemek, harmonikus szerkezet, szóval egy igazi ránk jellemző dal. Talán a rajongók majd értik, hogy a zenekar most jutott el arra a bizonyos következő szintre. 

Oké, most ezzel a frissítéssel azt is szeretném jelezni, hogy nem jelentettük ki, hogy mikorra lesz kész az új album. Igazából én, addig nem is szeretnék nagyon variálni, amíg a hangszeres felvételek mennek. Abban sem vagyok biztos, hogy pontosan hány dal van befejezve. Ahogy hallottam instrumentális részek szépen alakulnak, és az is biztos, hogy a TOOL rajongók nem fognak csalódni az új anyagban.'

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr45601166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KoaX 2013.10.27. 23:02:36

@john666: Jó látni, hogy nem csak én örülök :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum