RockStation

Megvolt a Metallica antarktiszi koncertje

2013. december 09. - sunthatneversets

metallicaantarctica2.jpg

Tegnap lezajlott a Metallica antarktiszi koncertje. A Coca-Cola Zero által szponzorált fellépésen az italmárka játékának latin-amerikai nyertesei a kutatóállomás tudósai Oroszországból, Dél-Koreából, Kínából, Lengyelországból, Chiléből, Brazíliából és Németországból, illetve a rajongókat szállító hajó személyzete vett részt a nyugat-antarktiszi Carlini állomás helikopter-leszállójánál kialakított nylon-borítású hangárban.

A zenekar hagyományos erősítés nélkül zenélt, így a közönség fejhallgatók segítségével hallgathatta a koncertet, ahol a zenekar 10 dalt játszott el, mégpedig: 01. Creeping Death, 02. For Whom The Bell Tolls, 03. Sad But True, 04. Welcome Home (Sanitarium), 05. Master Of Puppets, 06. One, 07. Blackened, 08. Nothing Else Matters, 09. Enter Sandman, 10. Seek & Destroy. Az eseményről további képek ITT találhatók.

metallicaantarctica1.jpg

metallicaantarctica3.jpg

metallicaantarctica4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr935682580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum