RockStation

Mellekkel és kiscicákkal debütált a Solidmen zenekar első klipje

2014. február 27. - sunthatneversets

Solidmen.jpg

Ezzel a videóval debütált a Solidmen zenekar a tegnapi napon. Az egri vonatkozású zenekar a lentebbi  videoklippel szeretne berobbanni a köztudatba, továbbá céljuk, hogy a lehető legtöbb helyen megmutassák magukat a színpadon.

Önmagukat mocskos rock'n all műfajba soroló zenekar zenekar eklektikus, a rock zene minden szegletéből merít, ezért széles zenei skálán mozog. Ma már mindent csak női mellekkel és kiscicákkal lehet eladni, ezért is készítettek egy ilyen jellegű klipet az Umbrella produkciós céggel. A formáció ötletét Merényi Dávid rendező vitte mozgóképekre, amelyek a megjelenést követően többezres látogatottságot produkált. Természetesen a klip egy fricska és a 18-as karika dukál a kisfilmre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr175834723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2015.07.21. 07:36:53

Az ilyen klipeket szoktam NEM megnézni semmiképp. Basszus, 2015-ben cicikkel eladni egy klipet - szánalom a köbön.
Persze ha valaki nem tud zenélni, ez marad csak......
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum