RockStation

Ugly Kid Joe Crane és Myles Kennedy közös új videója

2015. február 05. - csubeszshuriken

10917323_1589013751312734_5493115306250264694_n.jpg

Withfield Crane neve ismerősen csenghet, hiszen ő az Ugly Kid Joe énekese, aki most egy duettben utazik egy Lee Richards nevű taggal, aki korábban a Dropbox nevű zenekarban gitározott. Vele készülnek összehozni egy közös debütáló albumot az idén, nem bonyolítva a dolgokat egyszerűen Richards/Crane névvel fémjelezve. Erről a készülő lemezről ismerhetünk most meg egy dalt a hozzá készült videón keresztül.

Ebben a dalban pedig közreműködőként az a Myles Kennedy énekel, akit leginkább az After Bridge énekes gitárosaként ismerhetünk, de az utóbbi időkben, mint Slash énekese is jeleskedett. A Black and White című számhoz, amolyan igazi fotós munkán alapuló fekete - fehér videót készítettek London utcáival, és a tavalyi Download Fesztivál színfalai mögött olyan arcok mosolygós burájával, mint Snake a Skidrow - ból, Phil Anselmo, Dee Snider, a Steel Panther - es srácok és a Skindred legénysége például. Aztán majd valamikor egy lemez is érkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr397141289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum