RockStation

Úgy néz ki nem jön össze a klasszikusnak számító Megadeth felállás

2015. március 11. - sunthatneversets

Megadethlive.jpg

Chris Broderick gitáros és Shawn Drover dobos még a múlt év novemberében léptek ki a Megadethből. A rajongótábor erősen bízik Marty Friedman és Nick Menza visszatérésében, sőt maguk az érintettek sem zárkóztak el a lehetőség elől, de erősen úgy néz ki mégsem jön össze a klasszikusnak számító felállás. (Fotó: Réti Zsolt)

Előbb David Ellefson basszer egy friss interjúban azt mondta, hogy a készülő dalok határozzák meg, hogy kik játszanak majd a zenekarban és szerinte nem a régi dicsőséges szép napok visszahozása a cél. Tegnap aztán Dave Mustaine posztolta a twiterre, hogy gitáros-meghallgatást tart és hogy elindulnak az új lemez felvételi munkálatai. Nem gondolnánk, hogy Marty Friedman gitárosnak meghallgatásra kellene mennie Dave Mustaine-hez, úgyhogy borítékolhatjuk ebből nem lesz a klasszikus felállás újjáalakulása.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr637258669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum