RockStation

Hallgass bele a teljes új Arcturus lemezbe

2015. április 28. - sandroo

arcturus-arcturian.jpg
Pár hete mutattunk nektek egy új dalt az új Arcturus lemezről, amely május 8-án fog napvilágot látni Arcturian címmel. A legendás norvég banda most egy közel tizenöt perces lemezelőzetessel jelentkezett, így most a lemez megjelenése előtt belehallgathatunk minden nótába. A hajtás után mehet a mustra. Enjoy!

Jan Axel Blomberg (Mayhem) és csapata tíz év után, tíz dalt pakolt fel az új lemezre, de természetesen a különféle kiadásokon bónusz tételek, mixek is helyet kapnak a hanghordozón. Most be kell érnünk a tíz új dallal, illetve azok részleteivel. Szerintem a hangzás hibátlan, a nóták pedig 100%-ban az, amit vártam ettől a nem mindennapi bandától. Tehát, Arcturus - Arcturian lemezelőzetes.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr287406494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum