RockStation

Számadás - Megjelent a Solidmen új videója

2015. november 04. - sunthatneversets

solidmen.jpg

Tulajdonképpen a Solidmen története sablontörténet, főiskolán megismerkedő srácokról, akik egy kocsma italraktárában próbálni kezdenek, majd – a csábító alkoholregiment ellenére – együttessé fejlődnek. Koncerteznek. Zenélnek. Összeköltöznek, hogy még többet zenéljenek. Klipeket, meg albumot adnak ki.

2014-ben egy mellekkel, macskákkal és kokainnal telepakolt botrányvideóval egészen a Sprockets nemzetközi filmfesztivál döntőjéig menetelnek, Amerikából, Spanyolországból, Oroszországból kapva dicsérő szavakat. 2015 elején jön a következő klip, ahol nagyreményű szuperhősök küzdelmét kísérhetjük végig, születéstől halálig. Az elképesztően látványosra sikeredett videó hetek alatt több, mint huszonötezer látogatót hozott a YouTube-n, sokan az év klipjének kiáltották ki már tavasszal az anyagot.

A srácok tagcsere miatti holtszezonjukban is próbálják fenntartani az érdeklődést: nyár végén kijöttek egy akusztikus image videóval, nálunk pedig legfrissebb anyaguk debütálását láthatjátok, már az új dobossal. A Számadás keserédes hangulata jól illik az őszhöz, hol süt a nap, hol meg szakad az eső. Íme a friss videó:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr808049150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum