RockStation

Last Fire - Új lemez és országos turné tavasszal

2016. február 24. - rockstation

last_fire.jpg

A meglehetősen aktív tavalyi év után, új lemezzel és országos turnéval veti magát a tavaszba a Last Fire. Eljött az időd címmel jelenik meg tavasszal a fővárosi modern heavy – hard rocker Last Fire új kislemeze. Az öt tételt felsorakoztató korongon olyan dalok is szerepelnek, melyek hallhatóak voltak már a korábbi koncerteken, de aki igazi metál ínyencségre vágyik, vagy a líraiabb szerzemények kedvelője, az sem marad kielégítetlenül.

A tavasszal megjelenő EP-t a srácok egy országos turné keretein belül szeretnék megismertetni a régi és új rajongókkal, a rock és metál szerelmeseivel. Az országjárás érdekessége, hogy a zenekar nem visz magával állandó vendég bandát, hanem a lehetőségekhez mérten a helyi, vagy környéki csapatokat kéri fel, hogy együtt csapjanak egy feneketlen bulit. A turnézáró, illetve nyárindító Last Fire koncert Budapesten lesz, sok zenekarral és meglepetés vendégekkel, megkoronázva az elmúlt, koncertekkel teli pár hónapot.

lf_turne.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr838415142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum