RockStation

Hazai újdonság! Skulld / Lumberjack Commando Spilt EP

2016. február 29. - sandroo

a3803216822_10.jpgStonerek és más mázsás riff kedvelők, az étlapon egy friss hazai újdonság! A Skulld és a Lumberjack Commando új négy számos split EP-vel jelentkezett, amely most nemcsak végig hallgatható, de szabadon le is lehet tölteni, hogy a kocsiban letekert ablakon kikönyökölve lehessen vele jampizni. Úgyhogy gyerünk!!

Hands Of Doom és a törökbálinti B-Monitor stúdió által meghirdetett "Játszd fel a riffjeid" elnevezésű promóciós játéka során a legtöbb szavazatot két remek banda kapta és ezzel együtt lehetőségük volt rögzíteni 2-2 dalt. A 2+2 dalt tartalmazó Rust-Bitch split kislemez felvételei január végén zajlottak Strasser György vezetésével a B-Monitor stúdiójában. A végeredmény pedig négy súlyos nóta . Alatta pedig egy kis videót láthattok a stúdiózásról a Skulld zenekar jóvoltából. Mehet a betonozás, Jeah!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr308426802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum