RockStation

15 percnyi Facebook-rocktörténelem

2016. március 10. - theshattered

fbrock.jpgNem érdemes tagadni, a Facebooknak egyre nagyobb szerepe van a mindennapjainkban, szinte már azon éljük az életünk minden apró mozdulatát. De mi lett volna, ha Zuckerberg egy időspirálba keveredve már a rockzene kezdeteinél ott lett volna a közösségi oldalával? Ezzel a gondolattal játszott el az Ithaca Audio nevű brightoni vállalat és csinált egy negyed órás remixet a rock/metaltörténelem legikonikusabb részleteiből és mindezt a Facebook képi világába ágyazta. Vigyázat, sok és tömény infó várja majd az ide kattintókat, mert a dalok közben több zenész is "kommentelget" az éppen szóló dal rájuk történő hatásáról. Angoltudás nem kötelező, de nem árt ha van.

A kisfilmben a következő előadók dalai, annak részletei jelennek meg: Elvis Presley, The Yardbirds, The Rolling Stones, Cream, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Fleetwood Mac, The Kinks, The Doors, Queen, The Beatles, The Who, Black Sabbath, Deep Purple, The Eagles, Aerosmith, Alice Cooper, The Clash, The Police, Journey, Dire Straits, Duran Duran, Pink Floyd, Iron Maiden, Def Leppard, Guns N' Roses, AC/DC, Rage Against the Machine, Metallica, Nirvana, Oasis, Blur, The Verve, Radiohead, Red Hot Chili Peppers, The Killers, Foo Fighters, U2, Linkin Park, The White Stripes, The Strokes, Gorillaz és Kings of Leon. Jó szórakozást!

History of Rock from Ithaca Audio on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr438460688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum