RockStation

Megjelent a Goatdominator legújabb anyaga

2016. március 27. - sandroo

12903684_932064980242375_1816680816_o.jpgÖrömömre szolgál, hogy tolmácsolhatom a hosszú évek óta az ország egyik legaktívabb, az underground metal vonalon tevékenykedő, "fanzine-gyáros" és egyben a Fekete Terror Productions  szülőatyjának Dudás Attilának szavait. Aki többek között a mai napon megjelenő Goatdominator legújabb kazettáját prezentálja nektek. Én viszont ajánlom mindenkinek, gyűjtőknek főleg, hogy csemegézzen a kiadón keresztül beszerezhető underground zenékből, fanzineokból, nem bánjátok meg az biztos.

A Fekete Terror Productions kiadó eddigi kiadványait a facebook oldalukon éritek el, érdeklődni és rendeléseket leadni pedig az alább megtalálható emailcímen tudtok. Következzen hát Attila ajánlója a ma megjelenő szupertitkos projekt kiadványához. Hell!

" Üdvözletem a Földalatti Népnek!

A mai napon, 2016. március 27-én, vasárnap a „Mi Urunk” feltámadásának napján a Kecske Uralkodó megjelenik a Földön és elhozza az igazi megváltást. Ki nem tiszteli az Ő birodalmát pokoli kínok, gyötrődés, agónia, halál vár rá! Tiszteld a Kecskét, tanuld a tanításait, válj eggyé vele! A Fekete Terror Productions büszkén mutatja be legfrissebb kiadványát, a Goatdominator – Temple Of The Goat/In Goat We Trust (2016) kazettát! A közel fél órás rituálén nyolc tétel hangzik el a teljes odaadás jegyében. A kiadvány két demót tartalmaz, aminek a létrejötte, a felvétel körülményei és a mögötte álló személy/személyek kiléte homályos és titokzatos. Minden a sötét rituálénak van alárendelve, ezzel is utalva, hogy mennyire semmirekellő az emberi faj. Rendelési feltételek és egyéb infók: feketeterrorzine@gmail.com. "

12915023_932126776902862_1665005346_o.jpg

Tracklist:
Goatdominator – Temple Of The Goat/In Goat We Trust (2016)

 Temple of the Goat (DEMO)

  1. Goat Semen and Sputum
  2. Nocturnal Goat Monster
  3. Unholy Goat Cunt
  4. Temple of the Goat

 In Goat We Trust (DEMO)

  1. Infernal Kaosmilitia
  2. Goatterrorist Ritual
  3. Worship Total Darkness
  4. Blackdeath To Mandkind

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr578527208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum