RockStation

Érdektelen Istenek - Itt egy új Wrong Side albumelőzetes

2016. április 26. - csubeszshuriken

12112295_961025340639853_2151282061533750754_n.jpgVolt egyszer egy Wrong Side Of The Wall, meg egy remek nagylemez, úgy 2009 magasságában. Ami az épp az Insane sorait elhagyó Knapp Oszi és a dunaújvárosi Bones zenekar találkozásából született. Aztán most meg van a Wrong Side, meg a való jelen..

Aztán voltak még akkoriban jó koncertek, csecse videók meg elismerő fejek és szavak. Meg volt még 2013 - ban egy Collapse Or Escape című kislemez. Aztán azóta eltelt pár év és lett az utóbbi időkben egy tagcsere. Meg aktivitás. Meg friss vér. Meg lendület. Úgyhogy mire Prepelicza Zoli helyére megérkezett Fehér Sanyi basszusgitáron, a zenekar négy régi tagja össze is rakott nagyjából egy bő fél új lemezt. Aminek a másik felén már együtt dolgoznak, és ez talán a nyár végén ki is jöhet. És egyébként végig magyar nyelven fog megszólalni. Erről hallhatjátok most az első, valóban vérbő metál opuszt Tör címmel, ami a közeledő Érdektelen Istenek album borítója alatt itt figyel, és amit a TrashHill stúdióban rögzítettek Csobánczi Péterrel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr678663780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum