RockStation

Nézz a világ seggébe - Új ETA videó

2016. április 26. - csubeszshuriken

12311269_966770113382905_8554995125911706006_n_1.pngÚj videóanyaggal jelentkezett az első generációs magyar punk csapat, az ETA. Akik a nyolcvanas évek legelejétől csapatják, bár igaz, hogy ebben a néhány évtizednyi időszakban voltak hosszabb kihagyások is...

Az egykor a legendás Neurotic tagjaira is épülő banda a megalakulásuk éveiben - amely egyben a legaktívabb időszak is volt - "balhés" zenekarnak tituláltatott, legalábbis az akkor rendszer által, így soha nem jelenhettek meg lemezen. Az olyan klasszikus nótáik, mint az Űrdiszkó vagy a Timur és csapata csupán jó súgós kazettákról szóló kalózfelvételeken voltak hozzáférhetők. Az utóbbi időkben azonban ismét aktív a zenekar, még ha jócskán át is alakult és már csak Sáthy Róbert az aki tovább viszi a nevet, de terveik szerint ebben az új felállásban megjelentetik az ETA első hivatalos kiadványát végre, ami a banda teljes munkásságát felöleli majd és új számokkal is kiegészül. Innen készült videó a Nézz a világ seggébe című dalhoz. Ami pedig még aktualitás, hogy az ETA  lesz az egyik aki nyit a Peter and the Test Tube Babies nevű neves brit punk banda előtt a Club 202 színpadán június 11-én.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr128663382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum