RockStation

Újra együtt a klasszikus Misfits felállás!

2016. május 13. - csubeszshuriken

891092c4-64ff-4a4e-bccf-3cc96e212775.jpgNagy bejelentésnek számít az, hogy a klasszikus Misfits felállás, azaz Glenn Danzig, Jerry Only és Doyle Wolfgang Von Frankestein ismét egy színpadon állnak majd, még ha egyenlőre csak két alakalomról is van szó szeptember elején Chicago és Denver városában a Riot Fest headliner bandájaként..

Hogy ők együtt tolják majd a legendás dalokat, az azért is nagy meglepetés, mert Danzig távozása után 1983 óta nem tették ezt így, ebben a formában meg. Illetve alig két éve annak, hogy Danzig nagymester és Jerry rumliban voltak az ügyben, hogy ki árulhatja a mindenki által ismert lógóval ellátott cuccokat. Most azonban Von Frankestein is üdvözli az újjáalakulást, és Jerry is hajlandó a színpadra állni, ha Danzig is megfogadja, nem köp bele a levesbe. Mi meg a két államok beli alkalom után remélhetjük, hogy működik a dolog és jövőre átjönnek Európába is.

465x720.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr788712934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum