RockStation

Még egy Unlocking The Truth videó - Hamarosan lemez

2016. május 27. - csubeszshuriken

140712-unlocking-the-truth-sign-sony-label.jpgTöbbször beszámoltunk már az amerikai tinédzser rock trió, vagyis az Unlocking The Truth háza táján történő dolgokról. Az iskolában verbuválódott, majd New York utcáin magát megmutató hármas, akik aztán nagy kiadók előszobáját is megjárták, most még sem azoknál, de hamarosan megjelentetik új albumukat. A Chaos című első nagylemez június 17 - én fog megjelenni, az album dalai közül pedig itt van még egy, amihez videó is készült, épp csak kicsivel megelőzve a lemezt. A Monster című klipnótát itt, a tovább klikk után meg is találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr418750064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herma · http://breakthesilence.blog.hu 2016.05.27. 14:15:20

Azt még nem tudom, hogy tetszeni fog-e a lemezük, de hogy 10x profibb annál a kutyaütő hülyegyerek-garázsbandánál, amire a fénykép alapján számítottam, az biztos!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum