RockStation

Szokatlan Hot Beaver koncert

Volt már ilyen?

2016. június 26. - KoaX

 13503121_1217446664956134_5416680463800145818_o.jpg

A forró július harmadik napját biztos, hogy a gép előtt fogom este tölteni és nyalogatom a Slayer koncerten szerzett sebeimet. De miért is beszélünk erről? A budapesti stoner Hot Beaver egy nem hétköznapi lépésre készül. Tovább gomb megnyomás után minden kiderül.

Sexyék július harmadikán online koncertet fognak adni az internet népének tizenhat órai kezdettel. A zenekar így írja le az eseményt:

"Ingyenes online koncertet ad a Hot Beaver, Magyarország első számú stoner/desert rock zenekara, melyet otthon, a telefonodon, tableteden vagy számítógépeden követhetsz a Facebook segíségével.

Nem kell mást tenned, mint lájkold be a zenekar oldalát, nyomj "ott leszek"-et az eseményre illetve állísd be a telefonod ébresztőre július 3, 16:00-ra. A hódok ekkor belecsapnak a lecsóba, kő kövön nem marad, hiszen élőben kapcsoljuk a hódvárat, ahol több száz wattnyi csöves marshallon dübörög majd a rock & roll.

Közben lehet kérdezni a srácoktól, elmondhatod a véleményed, küldhetsz fotót, bíztathatod őket és akár azt is megkérdezheted, Ati miért lett kopasz, annak ellenére, hogy rasztát szeretett volna növeszteni"

Az esemény linkjét ITT találod a zenekarét pedig ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr898838564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum