RockStation

A Drowning Poollal együtt nyomta a metalos nagyfater

2016. július 18. - theshattered

drowningpoolamericasgot.jpgMegvan az America's Got Talentben a Let The Bodies Hit The Floort csapató nagypapper? A 15 perc hírnév után a Drowning Pool is meglátta a dologban rejlő (reklám) lehetőséget, így a Chicago Open Air-en fogták a 82 éves komát és együtt eljátszották a méltán híres örökzöldet.

"Nem tudtam, hogy két és fél ezer ember hasonlóan tud reagálni, mint harminc részeg a kocsmában, de végül így történt" - nyilatkozta John Hetlinger, "az öreg" a KUSA-nak, majd folytatta - "Úgy néz ki, mindenki egyet ért abban, hogy milyen nagyszerű dolog, ha egy idős ember ordítja, hogy 'let the bodies hit the floor'"

Hetlinger egyébként a haditengerészetnél volt pilóta, majd miniszteri és űrkutatási mérnök pozícióban is megfordult, utóbbi esetben a Hubble űrteleszkóp javításánál vett részt. - tudta meg a Blabberbouth

"A világ minden részén születtek vélemények a különböző metalmagazinokban, de mindegyikben az áll, hogy 'Hát, be kell ismerni, nem énekel valami jól'" - nyilatkozva röhögve John, aki a 90-es években, a hajókon rendezett karaoke bulikon kapott rá az éneklésre.

"Szereti a figyelmet. Öt gyerek közül ő a legfiatalabb." - Mondta Marcy, John felesége.

"Felkaptam a telefonomat és kaptam egy csomó üzenetet kaptam ismerősöktől, azt hiszem ez a TV adás előtti napon történt." - nyilatkozta a Drowning Pool gitárosa, CJ Pierce - "Csak néztem és ember, nagyon szórakoztató volt. Hihetetlen érzés nézni egy 82 éves embert, ahogy kiáll oda és csak nyomja a metalt. Akár a mi dalunkat, akár másét, ezt nagyon menő dolog látni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr28897736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum