RockStation

Állatias igényeknek ad enni a Hang - Hallgass bele a Vermin Womb első lemezébe

2016. december 02. - csubeszshuriken

img_1802-700x467.jpgÚgy képzelem, hogy szűkkörű hallgatósága állatias igényeinek mikor először adott enni a hang, legalább egyszer biztos mindenki feltette ezt a kérdést: Ki a fasz lakhat odabent? Az a hang pedig ahhoz az Ethan nevű ormótlan formához tartozik, aki egyébként a Primitive Man frontembere. Akik rajongói valószínűleg komálnák a sztorit, miszerint mikor a neandervölgyi ember első leleteit feltárták, először a Homo Primigenius névvel illették azokat a csontokat. Amik DNS lánca talán egyezik a hang tulajdonosáéval. Ez pedig mindjárt meg is magyarázná, hogy az miért olyan, mint egy magát a saját lelkéből kitaposni akaró előemberé. Na meg, hogy zseni, abban a tekintetben, ahogy ezekkel a zenékkel kombinálva megszólal, széjjeltép. 

Ami nem csak az említett Primitive Man hangzásvilágát teszi a legkegyetlenebbé műfajában, hanem Ethan másik bandájának szintén a legjellegzetesebb erőforrása. Ugyanis ahogy a vastag gitárokra épülő, mégis kásás Vermin Womb daráló horzsol, ahhoz a hang abszolút passzol. Így azzal szerintem senki sem vitatkozik, hogy a felhörgő lassú halál után evidens volt ez a szintén trió felállású black / grind hobbi projekt. Mindig azt szoktam gondolni, hogy akik az ezekre a színterekre szakosodott kiadóknál hallgatják a beérkező anyagokat, azoknak ziher, hogy akármilyen - világvége faktorszámban akár magas - szétkalapált, szétüvöltött ármány már nem pergeti meg a pulzusukat sem, de ettől a cucctól itt lejjebb, még ők is maguk mögé néztek párszor hazafelé. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8212015686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum