RockStation

Hamarosan érkezik az új Samael lemez is!

2017. január 25. - theshattered

s2017.jpgNem győzzük hangsúlyozni, mennyi jóságot fog még rejteni az idei év. A jobbnál jobb koncertek mellett nem egy veretes, legendás, de alsó hangon is szeretett zenekar készül új dalokkal, szinte már követni is nehéz a felhozatalt. Ebbe a sorba áll be a Samael is, akik 2011 után végre új anyaggal (és picit megújított felállással) készülnek még jobbá tenni a 2017-es évet.

A friss termésről egyelőre amit tudni lehet, az az, hogy a Napalm Records égisze alatt fog a boltokba kerülni és egy új basszer, Thomas "Drop RMX" Betrisey lesz hallható rajta. Betrisey egyébként a szintén zseniális Sybreed gitárosaként lehet ismerős sokaknak, ami talán sejtetheti, hogy ismét egy kicsit elektronikusabb produktummal lesz majd dolgunk. Mindenesetre várjuk szeretettel!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6512152409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum