RockStation

Brent Hinds szerint a Judas Priest nem metal

2017. március 14. - theshattered

mast2017.jpgA hamarosan (egész pontosan június 14-én) nálunk is fellépő Mastodon gitárosát, Brent Hindset nem éppen a komolyságáért szeretjük, mindig előáll valami marhasággal (de nem tudunk haragudni rá). Most a Judas Priestet elemezte ki a The Jasta Showban, mely által arra jutott, hogy a legendás brigád igazából nem is metal.

"Nem, nem igazán szeretem a metalt. Úgy nőttem fel, hogy Judas Priestet hallgattam, de ők nem metal, emberek, hanem kibaszott rock'n'roll! Melyik épeszű embernek jutna eszébe, hogy a Judas Priestnek olyan a hangzása, mint egy metalbandáé?"


A Painkiller albumról pedig ezt mondta a szénnévarrt gitáros: "Nekem az csak kemény rock'n'roll. Nem veszem be ezt az egészet. Hallottam minden Judas Priest dalt, turnéztam is velük, ismerem is őket személyesen, hihetetlen jó emberek.

Ők tényleg azt hiszik, hogy ők a metal istenei, ahogy Rob Halford is mondja, 'I'm a metal god'. Ez elég fura, de mindegy. (nevet) Úgy értem, ne hangoztassák ezt, mert elég furcsán jön ki ez az egész."

A Mastodon koncert hivatalos Facebook eseményét ITT találjátok. A zenekar legújabb lemeze, az Emperor Of Sand március 31-én fog a boltokba kerülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6112336703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandigyerek 2017.03.14. 20:58:49

Boltokba fog kerülni? Ilyen még van?
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum