RockStation

Istenkáromlás vádjával rács mögé került a Krisiun

2017. május 10. - theshattered

krisiun.jpgKénytelen volt lemondani a dupla brazil turné, a Krisiun és a NervoChaos a bangladesi, egyébként teltházas buliját, ugyanis a reptéren fel-, utána pedig letartóztatták őket. Habár néhány óra hűsölés után bevonták az irataikat, így a bulit már nem tudták megtartani, sőt, a mongol, kínai, vietnámi és maláj dátumokat is törölték emiatt.

A zenekar épp Indonéziából érkezett, a reptéri illetékesek a csomagátvételnél tartóztatták fel őket, ami miatt kénytelenek voltak törölni a fullosan telített koncertet. Az útleveleiket még a brazil nagykövetség közbenjárásra sem adták vissza, emiatt az országot sem hagyhatják el. Végül aztán ez megtörtént, de addigra már úgyszólván mindegy volt a dolog. A két zenekart, milyen meglepő ez a rockzenekarokat ért vádak körében, sátánizmus vádjával rakták parkolópályára a hatóság emberei.


A két zenekar természetesen jobb híján a rajongók elnézését kérte, egyik banda sem vádolt senkit, egyszerű félreértésnek titulálta az eseményeket. A bangladesi rajongók összedobtak egy, a zenekaroktól elnézést kérő videót, ezt lentebb láthatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6012494761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum