RockStation

Metál-mániákusok a rapszakmában - Ill Bill és Vinnie Paz új klipnótájának címe Mercyful Fate

2017. október 02. - csubeszshuriken

449882.jpgA rapszakma szigorú underground szintjének két nehézsúlyú versenyzője, vagyis Ill Bill és Vinnie Paz valószínűleg a legnagyobb metál-mániákusok között vannak számon tartva saját műfajuk képviselői között. Zenei pályafutását Bill például egy death metál bandában kezdte, méghozzá Necro néven futó - szintén az underground rap vonalon erős - öccsével egyetemben. Akivel később úgy érezték, hogy a stílus nagyon behatárolt, viszont ezt a hozzáállást átmenteni az általuk szintén favorizált rap muzsikába, már egy kellően kreatív út és folyamat lehet. Ketten együtt, majd később külön-külön pedig valóban saját stílust teremtettek. Száz százalék metál image, brutál hardcore rap. Ahol egyik közös projektjükhöz - The Circle of Tyrants - készített lemezborítót Away, azaz a Voivod dobosa. Szólólemezeiken pedig olyan arcok működtek közre, mint az Anthrax, a Napalm Death, a Bad Brains és az Obituary egyes tagjai.

A metál hódolata összehozta Bill bátyót és Vinnie Paz philadelphiai rappert is. Akivel összeraktak egy Heavy Metal Kings című számot, ami aztán később közös projektjük címkéje is lett egyben. Összerakva egy teljes lemezt is, körülbelül hat évvel ezelőtt. Olyan számokkal, mint Impaled Nazarene, King Diamond, Keeper Of The Seven Keys és Age Of Quarrel. Most pedig érkezik a folytatás.  A Black God White Devil album. Aminek egyik dalához már videó is készült, melynek címe Mercyful Fate. Négy percében pedig egy videómozaik jelenik meg a metál hírhedt fénykorából. Goretex közreműködésével. Aki szintén Bill és Necro egykori zenésztársa, illetve szintén borult metál arc. Saját szóló dolgaiban súlyos okkult szövegekkel, szintén black metál csomagolásban. Az itt figyelő friss cucc alá pedig bónuszba pakoltunk egy korábbi videót is. Csak mert, hogy elég ütős az is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4212916273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum