RockStation

Kipenderítették a Watainből a karlendítős gitárost

2018. március 28. - theshattered

watain-guitarist-seig-heil.jpgKirakták a black metal alapvetés Watain turnégitárosát, Set Teitant a pár napja elhíresült karlendítéses mutatványa miatt. Habár a zenekar többi tagja elzárkózott az esettől, a külső nyomás miatt mégis mennie kellett az eredetileg Davide Totaro néven született gitárosnak.

"A képen látható mozdulat csak tréfa volt, már amennyire ezt annak lehet nevezni. De hogy véget vessünk ennek a fárasztó és időigényes nonszensznek, a gitáros úgy döntött, félreáll a reflektorfényből, hogy elkerülje a további, a témával kapcsolatos reménytelen vitákat.

Továbbá megvetésünk a beteg szándékkal felvértezett tudatlanoknak, akik szerint a Watain bármilyen politikai irányzatot népszerűsítene, vagy hasonlok. A húsz év alatt már bizonyítottuk az ellenkezőjét, az embereknek jobban kellene ezt tudniuk. Végül szeretnék egy szívből jövő középsőujjat küldeni azoknak, akik táplálják ezt a morális boszorkányüldözés jellegű hisztériát, ami a világszintű heavy metal kultúrát nyomasztja. Hail Satan!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7413785112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum