RockStation

2018. december 14-én Kalmah / Vreid / Slegest koncert a Dürer Kertben

Fagyos estének ígérkezik

2018. december 04. - Árposz

 

Így év vége felé a sors igen kegyesen bánik a melodikus death metal híveivel. Szinte  pontosan egy hónappal az Omnium Gatherum / Wolfheart / Nothgard hármas látogatása után a nevezett műfaj power hatású vonalát képviselő fin Kalmah veszi birtokba a Dürer színpadát.

A zenekar év végi Európa-turnéja keretében az idén áprilisban kiadott Palo címet viselő, sorban nyolcadik albumát népszerűsíti. 

A Kalmah ezúttal a black metal dallamosabb vonalát képviselő Vreid társaságában indult útnak. A csapat 2015-ös Sólverv lemezének folytatása, a Lifehunger szeptember végén jelent meg.

Az estét pedig a szintén norvég illetőségű black-doom metal eleggyel operáló Slegest nyitja majd. További infók a koncertekről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2314419688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum