RockStation

Jövő héten új dal, ősszel új nagylemez jön a Refusedtól!

2019. július 25. - theshattered

refused_2015.jpgA Cyberpunk 2077 játékzenéjének, Samurai név alatt kiadott a Chippin' Innek bejelentésével egyidőben a Refused jelezte: hamarosan jön majd az új saját dal és a nagylemez is. A punk-veteránok ezt most konkretizálták is, a friss nóta, a Blood Red augusztus 2-án, azaz jövő hét pénteken, az új nagylemez, a War Music október 18-án fog landolni a boltokban és megfelelő digitális platformokon.

refusedbloodred.jpg

"Ebben a pillanatban mi, akik hiszünk az anyagi javak egyenlő elosztásában, az egyenlőségre törekvő, környezettudatosan működő demokráciában, mi, akik nem-semleges névmásokat használunk és olyan szavakat, mint a szolidaritás, az erkölcsi felelősség, az egyenjogúság és osztályháború, mi, akik hiszünk a Marxizmus jelszavában, abban, hogy 'azoktól, akiknek van lehetősége, azonak, akiknek szüksége van', két lábban a földön állva, egymást segítve, falnak szegezve, az ellenséggel körülvéve állunk. A mozgalmunkat megcsonkították, a jogainkat megsértették. Egy ideje már biztos: a nap a mi elveinken át nyugszik majd le.

But we still believe that capitalism is cancer / and we still believe it can be cured. We still believe that the patriarchy is cancer / and we still believe it too can be cured.

Még mindig hiszünk abban, hogy a művészet képes átformálni és kitágítani a tudatot. És végül, de nem utolsó sorban: Még mindig hiszünk az egy százalék teljes, erőszakos megsemmisítésében. Vérgőzösen mindhalálig. Előre!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3614979070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum