RockStation

KICK ASS R'N'R NIGHT 2020 | RedLight Slipper + Vendégeik

Bugyiizzasztó rock 'n' roll a Dürerben

2020. január 19. - bönin

Január 25. en a Dürer színpadán ismét elszabadul a rock n’ roll.  A RedLight Slipper szinte pont egy évvel ezelőtt nyomta le visszatérő buliját, amit ismét három testvérzenekara kísér majd: A szintén sleaze-es beütésű Moonshine Melodies, a metal / dirty rock / stoner határmezsgyéin garázdálkodó Overcast es a vintage rockban izgő-mozgó Sick Unicorn.

plakat.jpg

A RedLight Slipper

“Budapest legbalhésabb rock n’ roll zenekara”

A 2006-ban alakultak trió hamar kvartetté bővült, több kislemezt készítettek és gyakorlatilag végig koncertezték az országot, majd 2015-ben hosszabb időre letették a lantot, de tavaly ősszel egy frissebb felállással, újult erővel visszatértek. Azóta már több új dal és klip is megjelent és rendszeresen tapossák a budapesti színpadokat.

rs.jpg

Ezen a koncerten a régi és frissebb dalaik is terítékre kerülnek illetve egy vadonatúj nótát is itt debütáltatnak.

A Moonshine Melodies

egy szintén budapesti székhelyű, angol nyelven éneklő hard/dirty rock zenekar, ami 2016-ban jött létre egy régebbi közös formáció alapjain. Az együttes szerepelt élőben az egykori Rock FM-en, a 2017-es Hard Rock Rising tehetségkutató második helyezettje lett, valamint az itthoni klubkoncerteken túl szlovákiai motorostalálkozón és erdélyi körúton egyaránt megfordult.

mm.jpg

A banda műsorában a saját dalai mellett pár dögös feldolgozása is helyet kap.

Az Overcast

éppen 20 évvel ezelőtt kezdett feltűnni a hazai klubokban és azóta is minden sallang nélkül és kompromisszumoktól mentesen szántják fel a színpadokat.

Lényegtelen, hogy épp milyen szelek fújnak, náluk simán megfér egymás mellett a metal súlyossága a dirty rock feeling a stoner riffek . A zenekar állandó motorja a két alapító tag Gábor és Árposz akiknek valahogy mindig sikerült megtalálni a legrátermettebb tettestársakat és a folyamatos akadályok sem szegték kedvüket, hogy életben tartsák a gépezetet.

oc2020.jpg

Ezen a koncerten új dobossal mutatkoznak be a közelmúltban átalakult négyes felállás.

 

A The Sick Unicorn

hagyományos négyesfogat. Feltett céljuk a totális ismeretlenség és ez tökéletesen megy nekik.

Saját bevallásuk szerint: Ahhoz képest, hogy milyen tehetségtelenek, nem is csinálnak jó zenét.

 thesicku.jpg

Hallgasd meg őket, és baszd el a napod! 

 

Az esemény eléréséhez katt IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr215416868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum