RockStation

Életrajzi film készül Lemmyről!

2020. június 17. - theshattered

lemmy_1.jpgA Motörhead frontembere, arca, az egyetemes rockzene egyik ikonikus arca, Lemmy Kilmister is megkapja a maga filmjét. A Lemmy című alkotás forgatását várhatóan jövőre kezdik majd el a hasonló címen 2010-ben egy dokumentumfilmet készített Greg Olliver felügyelete alatt. A történet a már öt éve elhunyt ikon életét egészen a kezdetektől igyekszik majd felgöngyölíteni, egészen a jól ismert zenekara, a Motörhead megalapításán át egészen az utolsó percekig.

A fent említett, 2010-es film előzetese

Greg Olliver, rendező: "Minden, amit Lemmyről hallottál, valószínűleg igaz is... Nem azért, mert magára öltötte a rock 'n' roll kliséket, hanem mert ő alkotta meg azokat! A piros Marlboro és Jack Daniel's reggelire, a speed ebédre - mind igaz. De a szigorú tekintetű rock 'n' roll külső mögött egy ellenállhatatlan, bonyolult és oroszlánszívű ember rejtőzött, aki végig pályán maradt és sosem adta fel azt, ami boldoggá tette: a zenélést. Már 2013 óta dolgozunk ezen a filmen, a lehető leginkább hűek akarunk maradni Lemmyhez, a Motörhead tagjaihoz, Phil Campbellhez és Mikkey Dee-hez, illetve az összes olyan archoz, aki fontos szerepet játszott Lemmy életében. Ez egy olyan film lesz, amire mindannyian büszkék lesznek!"

Todd Singerman és Steffan Chirazi, Motörhead menedzserek: "Ez egy történet lesz Lemmy felbecsülhetetlen kulturális értékről. Ha a nélküle eltelt öt év bármire is megtanított minket, az az, hogy egyedibb volt, mint bárki, akit ismerhettünk, senki meg sem közelíthette azt a szintet és teljes szabadságot, ami ennek az embernek volt. Gregben a végletekig megbízunk, nagyon örülünk, hogy végre megvalósulhat ez a film."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3715813960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum