RockStation

Osztály, vigyázz! - Jön a (HED) P.E. új korongja!

2020. július 18. - theshattered

_dsc0598.jpgAz utóbbi időben Magyarországot is végre felfedező (HED) P.E. is hasznosan töltötte ki a hirtelen rájuk szakadt időt, egyenesen egy friss lemez anyagába öntötték bele a fennmaradt energiákat. Jared Gomes és csapata augusztus 21-én, szinte takkra pontosan az első albumuk, a Broke megjelenésének huszadik évfordulóján adja ki a Class Of 2020 címre keresztelt pakkot, melyen igazi, old school megközelítést ígérnek a rajongóknak. Ha esetleg valami rémlene, igen, Gomesék legutóbbi anyaga, a Stampede tavaly jelent meg.

hedpeclassof2020.jpg01. First Blood
02. Watch It Burn
03. No Days Off
04. Death Awaits
05. Last Call
06. Ole Time Sake
07. Greedy Girl
08. Nothing Lasts 4ever (The Ballad of C19)
09. We The People
10. Overdue

Jared Gomes: "Épp a turné közepén voltunk, amikor beütött a COVID-19 járvány. Mint mindenki más ezen a bolygón, mi is eddig példa nélküli kihívások elé kellett, hogy nézzünk. Mint egy független zenekar kisvállalkozásának tulajdonosa, még külön is új kihívások elé álltam, mert a turnét törölték, nekünk meg haza kellett jutni Rhode Islandből Idahoba. Amikor hazaértem, egyből ihletett állapotba kerültem, úgyhogy bementem a stúdióba, hogy összerakjam ezt az albumot. Egészen a gyökereinkig nyúltunk vissza, egyfajta vissza az alapokhoz mentalitással, hogy elkapjuk azt az igazi G-Punk hangzást, ami a korai lemezeinken volt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8316011500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum