RockStation

Közel tíz év után ad ki nagylemezt a Macabre

2020. szeptember 08. - theshattered

macabre_band2020.jpgElkészítette a 2011-es albumának, a Grim Scary Talesnek az utódját a Macabre. A Carnival Of Killers november 13-tól lesz elérhető, erről a The Lake Of Fire már mindenki számára szabadon elérhető lett. A már több, mint harmincöt éve nyomuló beteg állatok még mindig az eredeti felállásban osztják az igét, természetesen most is a sorozatgyilkosok szolgáltatják a mondanivaló alapját.

macabrecarnivalofkillers.jpg

01. Intro
02. Your Window Is Open
03. Joe Ball Was His Name
04. Stinky
05. Abduction
06. Tea Cakes
07. Them Dry Bones
08. Richard Speck Grew Big Breasts
09. Slaughter House
10. Breaking Point
11. The Lake Of Fire
12. Warte, Warte
13. Now It's Time To Pay
14. The Wheels On The Bug
15. Corpse Violator
16. The Murder Mack

Corporate Death (ének/gitár): "A The Lake Of Fire egy rejtett bunkerről szól, amiben Leonard Lake és Charles Ng különböző eszközökkel kínoztak és öltek meg fiatal nőket, mindezt pedig filmre is vették. Ők nagyon gonosz emberek voltak, úgy vélem, hogy a cím teljesen találó!!! Még a Grim Scary Tales idején kezdtem el a refrénen dolgozni, végül aztán évekkel később, az új albumunkra sikerült befejezni, a Carnival Of The Killersre. Remélem, tetszeni fog nektek. Azt akartam, hogy nagyon változatos legyen a lemez. Ez csak egy ízelítő belőle."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9516193866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum