RockStation

Újraírta az egyik dalát a Steel Panther, most egyedül "csak" ezt az évet f*ckolnák meg

2020. december 05. - theshattered

0steelpanther2019_05_eredmeny.jpgHalasztja a virtuális koncertjét a Steel Panther, de ez nem azt jelenti, hogy ne járna valami a rajongóknak. A női nemre igen veszélyes négyes a tavalyi albumon, a Heavy Metal Rules-on megjelent Fuck Everybodyt fogta meg a golyóinál és varrta át, az aktualizált verzió a Fuck 2020 címet kapta - talán nem kell részletezni, miről szól.

"Ez az év rohadt kemény volt mindenki számára. Már nagyon vártuk, hogy együtt lógjunk és mulassunk az e hétvégi Gobblefesten, de a COVID más terveket tartogatott számunkra. Azért reméljük, időközben tetszik nektek az új dal is. Ez a szám egyfajta himnusz lett a zenekar számára és nem csak azért, mert mi írtuk. Csatlakozzatok hozzánk és kérjük meg együtt 2020-at, hogy kapja be a kollektív f*szunkat!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1816318702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum