RockStation

Feloszlik Timo Tolkki zenekara, az Infinite Visions, nem fog megjelenni a nagylemez

2021. január 08. - theshattered

timotolkki.jpgNem sikerült elég pénzt összegyűjteni, így nem tudja felvenni az első nagylemezét a Tomi Tolkki vezette Infinite Visions. A szomorú hír egyben a zenekar feloszlását is jelenti, viszont hogy tudjuk, miből maradtunk ki, a csapat közzétette az ötszámos demóját, némi extrával megfűszerezve.

"Sajnálatos módon az Infinite Visions nem érte el a közösségi adományozással kitűzött céljait, nem lesz nagylemez és a zenekar maga sem folytatja a működését. Búcsúajándékként az Infinite Visions odaadja rajongóinak azt az öt számot, amit a demóhoz vettek fel, benne két kiadatlan számot, Dangeroust és a Voice Of Tomorrowt (Erik Kraemer előzetes mankóénekével). Néhány 'bónusz dal' is jár a csomaghoz: Jimmy Pitts billentyűs demója a Dangeroushöz és Pawel Jaroszewicz nyers dobsávjai a Voice Of Tomorrowhoz."

Ha minden igaz, az itt fel nem használt dalokat Tolkki a következő szólólemezén fogja felhasználni, melyet ősszel szeretne megjelentetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr416376898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum