RockStation

Jön a kettes Storm Corrosion?

2021. február 16. - theshattered

storm-corrosion.jpgJövőre tíz éve, hogy megjelent Steven Wilson és Mikael Åkerfeldt közös projektjének, a Storm Corrosionnek az első nagylemeze, ez a tervek hamarosan egy újrakevert, 5.1-es kiadást kap. Mivel alkalmi projektről volt akkor szó, senki nem számított folytatásra, viszont a nemrég szólóalbumot kiadott Wilson nem zárja ki a lehetőségét, hogy jöhet a kettes anyag. Csak a megfelelő csillagzatnak kell összeállni.

Steven Wilson: "Imádom azt a lemezt. Az is olyan album volt, ami egy csomó ellentmondás övezett. Büszke vagyok rá. Az egyik oka ennek az, hogy olyan anyag volt, amire a legkevésbé számítottak tőlünk.

Tökéletes 5.1-es keverésre, mert nincs rajta dob. Most fejeztem be a lemez Atmos mixét, azért, mert egy olyan korongról van szó, ami jövőre tíz éves lesz. Van egy nagyszerű verziója a Drag Ropesnak, amit az Albert Hallban vettünk fel, ezt is megkevertem.

Szóval a felvétel is meg lett keverve és csodálatosan szól. Az album is Atmosban lesz újramixelve. Valószínűleg lesz belőle egy újrakiadás. És ez kitűnő alkalom lehet egy másik lemezre is. Ennek természetesen földrajzi okai vannak. Nem tudunk kedd esténként leülni és jammelni, mert nem emailen keresztül akarjuk csinálni. Akkor írtuk meg a Storm Corrosiont, amikor egy szobában voltunk egy időben és minden időt a lemezre szántunk, így nem akarjuk másként csinálni ezután sem. Szeretném azt hinni, hogy hamarosan meg tudjuk oldani."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4116429014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum