RockStation

Akár még a Testament is leszállíthat pár új nótát

2021. március 08. - theshattered

testament-2020.jpgSokakkal ellentétben nem terveznek új albumot, de az még nem azt jelenti, hogy esetlegesen ne születne meg egy-két friss Testament-szám a turnéidőszak újrakezdéséig. A tervekről - már ami van, persze - Chuck Billy beszélt a Rocking With Jam Man online magazinnak.

Chuck Billy arról, hogy dolgoztak-e már új ötleteken a Nagy Leállás alatt: "Nem, de Eric írt már pár dalt. Nem hallottunk belőle még semmit. Minden Eric-kel kezdődik, így nem tudok mást, csak várni. Neki el kell jutni egy megfelelő hangulati szintre. Valószínűleg így, hogy mindenki otthonragadt a járvány miatt, ő is jó eséllyel csak jammel és írja a dolgait. Úgy számolom, hogy legalább pár dalunk biztosan lesz. Lenne is értelme, mert ha összerakunk pár új témát, akár újra kiadhatnánk a legutóbbi lemezünket. Beszéltünk róla, hogy kellene egy Titans Of Creation című számot csinálni, mert nincs a lemeznek címadó tétele. Ha lenne Titans Of Creation című dalunk, talán adhatnánk vele egy új löketet a lemeznek. Ez már ilyen marketinges dolog. De talán lehet erről szó valamikor."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3916453854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum