RockStation

Novemberben jön az Obscura új nagylemeze

2021. június 17. - theshattered

obscura2021.jpgA Valediction lesz a címe az Obscura új albumának. A november 19-re beütemezett alkotás az első lesz a csapat tavalyi újraszervezése óta, amikor is Steffen Kummerer mellől mindenki más lelécelt, hogy aztán az Obsidious nevű új formációban folytassák. A helyükön az ismét a zenekar soraiban nyomuló Jeroen Paul Thesseling és Christian Münzner kenik neki, melléjük David Diepold szállt be a dobok mögé. Az első kislemezdal júliusra várható.

avalediction.jpg

01. Forsaken
02. Solaris
03. A Valediction
04. When Stars Collide (feat. Björn 'Speed' Strid)
05. In Unity
06. Devoured Usurper
07. The Beyond
08. Orbital Elements II
09. The Neuromancer
10. In Adversity
11. Heritage

Steffen Kummerer: "Az A Valediction az Obscura legjobb formáját hozza, megmutatja, hogy a zenekar újabb szintre lépett, viszont közvetlen is lesz a maga személyes vonala révén. Már alig várjuk, hogy a színpadon is bemutathassuk ezt az albumot, hogy együtt ünnepeljük a dalait a hűséges rajongóinkkal szerte a világon. Ezen az albumon mindent a csúcson túlra járatunk. Az első kislemezdal júliusban jön, hamarosan bejelentjük a világkörüli turnénk állomásait!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2716595796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum