RockStation

Új zenei projektben nyomul a Steel Panther volt basszusgitárosa

2021. szeptember 28. - theshattered

hollywoodgodsandmonsters.pngJúliusban hagyta ott a Steel Panther sorait Lexxi Foxx, polgári nevén Travis Haley, de máris új zenei projektbe fogott. A Hollywood Gods N' Monsters formációban többek között a Pimp My Ride-ból ismert Dave Aragonnal tolja majd az ipart, melyben egy zeneileg újfajta hibridet ígérnek.

Dave Aragon: "Nem vagyunk feldolgozás zenekar. Eredeti cuccokat csinálunk, élő-lélegző zenetörténelmet. Hasonlóan csináljuk, mint a DJ-k is teszik, de teljes zenekari formában nyomjuk azokat a dalokat, amin minden generáció felnőtt.

Melyik másik zenekar keveri a hetvenes évekbeli Chic-et, a Queennel, Aerosmith-szel, Sugarhill Ganggel, Blondie-val és DMX-szel? És egy csak egy dal tőlünk! A gyerekek szeretnének rocksztárokat látni. Mindenkinél nagyobb embereket a színpadon, akik átadják a hangulatot. Úgy gondolj ránk, mint valami nagy kaliberű amerikai zenelejátszóra, ahol az összes benne lévő lemez egybeolvadt. Kivéve, amikor a B5-öt kéred. Mert akkor megkapod a B6-ot, B7-et, B8-at és azt a dalt, amit eddig nem is tudtad, hogy létezik. Ebből az egészből egy összevarrt Frankenstein jam lesz, amitől csak erősebben rázod a hátsódat."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2116702446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum