RockStation

Megérkezett a Needless dala, a Planet Oblivion

2021. december 13. - theshattered

needless2021.jpgMegjelent a Needless harmadik lemezelőzetes dala. A Planet Oblivionban Horváth Martina vendégszerepel, de az alábbiakban minden fontos infót megtaláltok a nótáról. A teljes nagylemez, a The Cosmic Cauldron január 7-én érkezik.

Örömmel mutatjuk be nektek harmadik dalunkat a közelgő nagylemezünkről. Íme a “Planet Oblivion” Horváth Martina (Thy Catafalque, Mansur, The Answer Lies In The Black Void) vendégszereplésével:

Ez az első nóta a Needless történetében, mely a zenekar olvasatában úgymond “balladának” tekinthető. Igyekeztünk a korai nagyok által lefektetett zenei világhoz kicsit vissza kacsintani. Így a klasszikus hangszerelés és dalszerkezet mellett pár valódi szintetizátort is felhasználtunk. Azonban a nóta koronaékszere egyértelműen Martina magával ragadó orgánuma.

A klip a Kecskeméti Planetáriumban került felvételre. Innen is köszönjük a planetárium üzemeltetőinek a türelmét és segítségét, hogy ezt a videót sikerült megvalósítani. Továbbá biztatunk mindenkit, hogy látogassanak el hozzájuk és ismerjék meg a kozmosz végtelen csodáit.

A történetről: Ebben a finálé előtti fejezetben ismerhetjük meg a “Kozmikus Üst” feledésbe merült készítőinek otthonát. Egy keserves múltú bolygót, amelynek lakói a megszerzett tudásért cserébe hatalmas árat kellett, hogy fizessenek. A klipet ismételten Németh Péter és Volner Márk (Lovecrose) készítették.

A “The Cosmic Cauldron” névre keresztelt nagylemezünk 2022 január 7-én fog megjelenni a dán Target Group családhoz tartozó Uprising! Records-nál. A lemez már elő is rendelhető a kiadótól, valamint világszerte olyan nagyobb európai kiadók shopjain keresztül, mint a Nuclear Blast Records, Season of Mist, és a Napalm Records. Magyarországon az albamusic.hu webshopjában, valamint erősen korlátozott példányszámban a zenekartól lesz beszerezhető a lemez.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3216781502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum