RockStation

Akusztikus pumpa - Tábortüzes verzióban is bemutatta a legutóbbi dalát az Eskimo Callboy

..., akik ezen a néven lehet hogy nem sokáig zenélnek tovább

2022. január 03. - theshattered

ecpumpit.jpgA német Eskimo Callboy az utóbbi időben nem tud hibázni. A Hypa Hypa sikerein felbuzdulva kiadták a We Got The Movest és a Pump Itet és... Talán mondani sem kell, mindkettő telitalálat lett! De vajon unplugged verzióban is működnek a dalok? Igen! Így teljesít a Pump It, amikor nincs ott az elektronika és a torzítás.

További hír a zenekar háza tájáról, hogy egy karácsonyi Instagram-poszt alapján a nevének megváltoztatását fontolgatja az zenekar, sőt, egyes régebbi, “sértő, goromba” szövegű dalait is eltávolítja a stream oldalakról. Hogy ennek mi oka van maximum csak sejtjük és nem tudni, hogy összefüggésben van-e azzal, hogy a fenti dal eredeti változatával beneveztek a 2022-es Eurovíziós Dalfesztiválra. Az majd márciusban derül ki, hogy Németországot végül ki képviseli a dalversenyen.

Csak az összehasonlítás végett: Így fest az eredeti verzió

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2416800654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum