RockStation

Hamarosan érkezik az Anvil huszadik albuma

2024. április 13. - moravsky_vrabec

anvil_band2023.jpg

A kanadai veteránok nem lassítanak, és nem árulnak zsákbamacskát sem: a One And Only címre keresztelt nagylemezen is veretes, hagyományos heavy metalt kapunk majd.

Lassan megszokjuk, hogy a legtöbb veterán zenésznek esze ágában sincs visszavonulni, és talán jól is van ez így. A korai Anvil hatása szeretett műfajunkra tagadhatatlan, a thrash metal biztosan nem lenne ugyanolyan nélkülük. Steve "Lips" Kudlow, Chris Robertson és Robb Reiner azonban nem ülnek a babérjaikon, amit a friss nagylemez is bizonyít. 

A One And Only június 28-án jelenik meg az AFM Records gondozásában, és egy tucatnyi friss nótát rögzítettek hozzá. A felvételek ugyanúgy Németországban, Martin Pfeiffer és Jörg Uken irányítása mellett zajlottak, mint a megelőző négy album esetében, annyi különbséggel, hogy a zenekar ezúttal az utolsó részletig kidolgozott és összepróbált dalokkal vonult stúdióba. Egy albumbejelentés friss videó nélkül félkarú óriás, tudja ezt az Anvil is, ezért egy klipet is becsúsztattak az ajtó alatt: a Feed Your Fantasy dalhoz egy jópofa, zenélős kisfilm készült. És ha arra tippeltél, hogy a borítón egy üllő lesz, akkor bizony jól tippeltél, a videó alatt mutatjuk azt is. Metál? Metál! 

anvil_oneandonlylp.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2618379955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum