RockStation

VIDEJÓ EXTRA! A magyar dal napja 2. – Ideas + Wall Street

2009. május 23. - sunthatneversets

Mai Videjó! rovatunkban megint két magyar versenyző szerepel. A Wall Street Indulunk című lemezét itt a blogon is megvizsgáltuk (Rock STATION kritika : Tőzsde-rock: Wall Street - Indulunk). Most itt van az Éjféltájt című klipre forgatott koncertfelvételekből összevágott klip, ami, ha jól látom a Wigwamban lett felvéve. 

Az  Ideas az angol/magyar duplalemezes Főnix/Phoenix koronghoz készített klipet a címadó dalra angol és magyar nyelven is. A csapat a következőket nyilatkozta az új képanyaggal kapcsolatban:

"Az anyagot 2008 novemberében vettük fel, azóta folyamatosan dolgoztunk rajta, Sánta Balázs (Soulvision Arts) közreműködésével, hogy minél tökéletesebb legyen az eredmény. A felvételek Tatabányán készültek, a főszerepet pedig Torma Judit alakítja. A dal és a klip az átalakulásról szól. Arról az állapotról, amikor az elavult és működésképtelen dolgok szükségszerűen meghalnak és valami jobb, egyfajta újjászületés veszi kezdetét. Ezáltal egy lelkileg igényesebb és őszintébb élet lehetősége is megadatik az egyén számára." 
 

Kattintsatok a videókhoz!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr191138388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum