RockStation

Five Finger Death Punch – Eltűnt a gitáros

2009. szeptember 22. - sunthatneversets

UPDATE 2009.09.23.:
Örömmel értesítünk mindenki, hogy megkerült a gitáros! Indulhat az amerikai turné. Természetesen hülyeség, egy nagy hoax volt az egész. (Érdekes fogásokkal próbálkoznak manapság egyesek, hogy egy-egy lemezmegjelenés kapcsán minél nagyobb hűhót csapjanak maguk körül... és ehhez még mi is asszisztálunk).

 

A Five Finger Death Punch új lemezét, amely a War Is The Answer címmel a napokban jelent meg éppen most tanulmányozom, hogy a kritika mielőbb kikerüljön oldalunkra azonban, most mégsem ennek kapcsán ejtünk szót róluk. A zenekar honlapján közzétettek egy felhívást, miszerint Báthory Zoltán gitáros – aki ugye magyar - a Las Vegas-i koncertjük után eltűnt és azóta semmit nem tudnak róla, elérhetetlen. Mindenkit kérnek, hogy ha esetleg valahol felbukkanna a zenész, akkor értesítsék őket az ffdp [kukac]prospectpk.com címen. Állítólag az énekes myspace oldalára az eltűnés óta beléptek, úgyhogy az ügy komolyságát ítélje meg mindenki maga. Reméljük nem komoly a dolog.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr431398877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum