RockStation

Hétfőn este Budapesten dübörög majd az Ozzfest :-))

2010. október 02. - sunthatneversets

Tegnap este az RTL Klub Fókusz című műsorában exkluzív interjút láthattak a nézők a heavy metál fekete bárányával (sic!) Ozzy Osbourne-nal, a hétfői budapesti koncert felvezetéseként. Az hogy egy exkluzív interjút egy nagy tévé csatorna készíthet rendben is van, csak könyörgöm, küldjenek oda olyan riportert aki értelmeseket is tud kérdezni. Gondolom Ozzyval nem lehet könnyű, de a riporter Polgár Gézának sikerült olyanokat kérdezni, hogy Ozzy miért szokott le az önsorsrontásról és hogy volt-e plasztikai műtétje  és ez bizony gáz. 

De ez még hagyján volna. Ha már csak ilyeneket sikerül kérdezni, akkor legalább a riport összekötő szövegei lennének renben. "Pár évvel visszatérése után alapította azt a koncertsorozatot, melynek repertoárja most Magyarországra érkezett. Hétfőn este Budapesten dübörög majd az Ozzfest."

Nos kedves Polgár Úr. Az Ozzfest egy javarészt a tengerentúlon dübörgő utazó rockcirkusz, több bandával, talán egyszer Angliába is sikerült vele átjutni. A mostani turné az új Ozzy Osbourne lemez, a Scream világkörüli turnéja, bár a magyar előzenekar a Room Of The Mad Robots biztosan büszkén mondja el majd magáról, hogy fellépett az Ozzfesten. :-))  

Videó itt. Az interjú 00.50-től látható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr182338673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum