RockStation

Angertea - Januárban jön a Distrust

2010. december 22. - sunthatneversets

Az Angertea-ből Mihály Gergő jelentkezett:

Az új Angertea kislemez a Distrust megjelenése 2011 januárjában lesz! A rajta lévő három dal, három egymást követő héten egyenként fog debütálni különféle netes portálokon. A negyedik héten lesz elérhető a Streams című dal új videóklipje.

A dalok sorrendben a következők: 1. Frog in the Oven, 2. Distrust (Scott Reeder - Kyuss, Unida, Goatsnake vendégszereplésével), 3. Streams (Vörös Attila - Nevermore vendégszereplésével).

A netes dalpremierek után megrendelhetőek lesznek a cd-k is, amik limitált, kézzel sorszámozott cuccok lesznek, és mindegyik tartalmazni fog egy zenekari fényképet, amit aláfirkáltunk. A lemez producere Vári Gábor (Dystopia, Salvus, Baby Bone, Real Lies) volt, a keverést a Grammy-díjas Neil Kernon (Queensryche, Dokken, Cannibal Corpse, Peter Gabriel, Judas Priest) végezte a masteringért pedig Alan Douches (Sepultura, Mastodon, Dillinger Escape Plan) felelt. Elsődleges célunk egy külföldi kiadót találni a zenekar számára. Ha esetleg ebben valaki segíteni tudna, szívesen veszünk bármilyen tanácsot, segítséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr542532300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum