RockStation

A PECSA-ban lesz a Kyuss Lives! koncertje

2011. február 12. - sunthatneversets

Új helyen kerül megrendezésre a március 20-i Kyuss Lives! koncert: a nagy érdeklődésre való tekintettel az Erzsébet téri Gödör klub helyett a Petőfi Csarnokban játszik majd a stoner rock alapzenekarának tekintett Kyuss három eredeti tagját magában foglaló project. A Kyuss Lives!-ben John Garcia énekes, Brant Björk dobos és Nick Oliveri basszusgitáros játszik klasszikus Kyuss dalokat a Garcia szólózenekarából importált Bruno Fevery gitárossal.

Ez a kooperáció annyira jól sült el, hogy a zenekar gyakorlatilag mindenhol teltházas koncerteket játszik: a magyar bulit megelőző müncheni, és a két nappal későbbi bécsi koncertre már nem lehet jegyet szerezni, de a május elejére tervezett ausztrál Kyuss Lives! koncertekre is elkelt már minden belépő.

A Petőfi Csarnokos koncert a turné egyetlen kelet-európai állomása lesz, és fontos információ, hogy itthon még kaphatóak jegyek, ráadásul február 28-ig kedvezményes áron, vagyis 5500 forintért. A Gödör Klubos koncertre megváltott jegyek természetesen az új helyszínre is érvényesek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr542654680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum