RockStation

More Than A Thousand a Dürerben

2011. július 28. - sunthatneversets

A Roadrunner Records által frissen szerződtetett portugál More Than A Thousand neve ismerősen csenghet, hiszen Európa szerte mindenhol megfordultak már, nem kisebb zenekarok társaságában, mint a Bring Me The Horizon, 30 Seconds To Mars, Incubus, Mastodon, Metallica. Ráadásul pár hónapja már Budapesten is adtak egy fantasztikus koncertet.  A remek hangulatú buli után most ismét visszatérnek, hogy ismét egy feledhetetlen estét adjanak a nagyérdeműnek.

Hazai részről pedig több kiváló zenekar színesíti az estét: Turn Of Mind, My Best Habit, Poison Of Marvel, Pigs Might Fly, Just Another.
Három szerencsés ingyen nézheti meg a koncertet, ehhez nem kell mást tenni, csak dobni egy lájkot az esemény plakátjára és ugyanitt hagyni egy kommentet, hogy „részt veszek a koncerten”. A sorsolást augusztus 3-án tartjuk.

2011. Augusztus 5. Budapest, Dürer Kert
MORE THAN A THOUSAND (POR)

Belépő: 1900 HUF
Pontos kezdés:  19:30

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr573106312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hefnersbun 2011.07.28. 16:49:48

Örömmel fedeztem föl ezt a zenével foglalkozó blogot! Egy ideje én is szerkesztek egy zenei blogot, aminek a címe: Nyusszmjuz :)

Country, Rockabilly és minden, ami egy remek bulihoz kell, egy helyen! Többek közt olyan hírességek legjobb dalait találod itt, mint Johnny Cash, Alan Jackson, Brad Paisley és nem utolsó sorban Garth Brooks. Remélem a country és rockabilly rajongóknak csemegéül szolgál majd ez a blog. Fogyasszátok egészséggel!

nyusszmjuz.blog.hu

RaczUr 2011.07.28. 18:59:44

@Hefnersbun: country, rockabilly a More Than a Thousand buli kommentjeként, kicsit erős :D
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum